Perkunić: Ljubav prema Partizanu nema cenu

 Perkunić: Ljubav prema Partizanu nema cenu

FOTO: RK Partizan

Veliku životnu bitku izvojevao je nedavno predsednik Partizana. Iz nje je izašao jači, iz dana u dan oduševljava celokupnu sportsku javnost.

– Ljubav prema Partizanu nema cenu. Ko svim srcem ne voli Partizan ne bi mogao da radi ovaj posao. Sport je sastavni deo mog života i izuzetno važan segment. Deset godina bio sam prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Bumbarevo brdo. Bog mi je dao da imam malo više nego što mi treba, volim da se ulaže u decu, u sport, a kada neko spomene Partizan to je za mene svetinja. Tako je i bilo.

Nema sumnje da će i sledeće reči gospodina u pravom smislu, Željka Perkunića, izgovorene u intervjuu Sport Klubu razgaliti srca svih ljubitelja sporta, pogotovo pristalice crno-belih.

– Nekolicina mojim drugara i ja ‘pokrivali’ smo deo troškova za smeštaj i ishranu rukometaša Partizana, a kako je vreme prolazilo došli smo na ideju da se aktivnije uključimo. Možda ne zvuči lepo, ali moram da kažem – nekoliko prijatelja sam ‘reketirao’ kako bismo pomogli klubu. Svi radimo neki posao, dao nam je Bog da imamo, hajde da udelimo malo, neko Partizanu, neko Zvezdi, neko u neki drugi sport… Na početku je bilo mnogo problema, dugovanja, blokada… Nikad nisam voleo da pričam o parama i budžetu, nego isključivo o sportu, ali nažalost jedno bez drugog ne ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet