Aleksić: Porasli smo i kao ekipa i kao klub

 Aleksić: Porasli smo i kao ekipa i kao klub

FOTO: Printscreen

Iskusni vaterpolista nije zadovoljan načinom na koji je organizovano odigravanje regionalne lige ali se s moranjem pomirio.

Nije humano da se nekada igraju i dve utakmice tokom jednog dana, ali zbog cele ove situacije sa koronom tako je napravljen sistem da bi se se takmičenje uopšte odigralo. Niko nije želeo da rizikuje i igra se u normalnom, ligaškom sistemu. Ovo je bilo jednostavnije za organizaciju zbog cele sitruacije. Tako je kako je…

Bez obzira na to Aleksić u razgovoru za Mozzart Sport reklo bi se zrači optimizmom.

Definitivno smo unapredili našu igru, porasli smo i kao ekipa i kao klub. Idemo uzlaznom putanjom, i kroz rezultate to pokazujemo. Turnir će biti jako zahtevan i jako težak. Konkretno što se tiče rezultata na prvom turniru – očekujemo da u dosta utakmica pobedimo. Ono što mislim da je bitno u ovom trenutku jeste da nastavimo ovaj niz dobrog pristupa utakmicama pre svega, i da probamo da izvučemo što kvalitetniju igru. Šest utakmica u pet dana… Biće padova, to je neminovnost. Ne može se u tom ritmu svakodnevno dobiti svaki meč. Bitno je da ne idemo ispod našeg postavljenog minimuma. Pokušaćemo da izvučemo i poslednji atom snage i turnir zatvorimo na dobar način, i sa dobrim rezultatom. Prerano je za neke ozbiljnije projekcije, ali zašto da ne odemo na završni turnir? Imamo šansu i borićemo se za to. I nadam se da kako sezona bude išla da će se i naša igra poboljšavati, i da ćemo biti pravi kada dođe do utakmica odluke. Ono što je sigurno – daćemo sve od sebe. Imamo kvalitet da učestvujemo na Fajnal-foru, a da ćemo to lagano ostvariti – sigurno ne. Radimo na svim poljima, pa dokle doguramo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet