Klop: Možda smo mogli i malo bolje

 Klop: Možda smo mogli i malo bolje

FOTO: Liverpool FC

Zadovoljan je trener Liverpula zbog pobede nad Portom ali i vidi gde je moglo bolje.

– Bilo je dobro, možda smo mogli i malo bolje, mogli smo da budemo mirniji u prvom poluvremenu, sve je bilo nekako haotično. Ali, to nije tako neobično kada izvedete na teren tim koji nije mnogo igrao zajedno. Možda je neko i pomislio da ćemo imati lak posao, ali nismo izašli na teren da to gledamo na taj način, želeli smo pobedu pred punim Enfildom.

Igrači su ipak zaradili pohvale.

– Tijagov gol – vau! To je veoma važno, desilo se večeras mnogo važnih stvari, igrači kojima je bilo potrebno dobili su minute, ritam, samopouzdanje, niko nije povređen, naš glavni lekar je rekao da Milner može da igra 15 minuta, dobio je 12 – 13. Henderson je igrao, Robertson je ušao, neki od igrača su mogli da se odmore kao Trent, ne smeju stalno da igraju.

Isti slučaj i kada su u pitanju oni mlađi.

– Ako je neko u našem timu to znači da je dobar fudbaler. Dovoljno sam dugo u ovom poslu da znam da ne treba u igru da uvodim igrače koji nisu spremni. Neko Vilijams može da igra, možda je ljude iznenadio Tajler Morton, ali bio je zaista sjajan. On je dobar igrač i zaista sam srećan zbog njega i njegove dobre igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet