Stanković: Grupa je pokazala svoj identitet

 Stanković: Grupa je pokazala svoj identitet

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener crveno-belih nahvalio je svoje igrače na konferenciji nakon utakmice.

Mislim da je ovo jedna od boljih takmičarskih utakmica na našem terenu. Bilo je kadrovskih problema, ali nema izgovora. Katai je igrao sa temperaturom 38. Sanogo je bio na 40 odsto mogućnosti, Velja nije mogao, Dioni, iz samo njemu znanih razloga. Grupa je pokazala svoj identitet. Šta god da bude u Bragi, mi smo pobedili. Ti momci su pokazali odanost kljubu, želju da se bore sa svm i svačim. Sve kad se sabere i oduzme – mi smo pobedili. Imamo do Brage još dosta, da vidimo da li će neko da se vrati. Sale igrao sa temperaturom 38, pokazali su karakter, ja više od njih ne mogu da tražim. Šta će biti u Bragi, ne znam, gledaćemo da se momci oporave, da budemo pravi, muški.

Zvezda je imala dve formacije spremne za ovaj duel.

Bilo je utakmica gde smo to dosta dobro odradili. Probali smo sa jednom formacijom, videli da ne ide, sa drugom je to izgledalo dosta bolje. Ulaskom Bena smo dobili na trci, sa Krstičićem na snazi. Imali smo još dve dobre šanse i drugo poluvreme odigrali odlično.

Ne želi Stanković da komentariše potencijalno izdanje Ludogoreca protiv Mitjilanda u poslednjem kolu.

Nije to moja briga. Ja sam rekao kada smo počinjali, takva je grupa, možeš da budeš prvi ili zadnji. Niko ne može da me ubedi da Ludogorec nije kvalitetna ekipa. Ne zanima me kakvi će oni biti, već kako ćemo mi izgledati u poslednjem kolu.

Ni igru Ivanića ali iz drugih razloga.

Ja bih pustio da ga vi nahvalilte, kako njega, tako i sve. To za nas ‘unutra’ nije iznenađenje. Momak je svaku utakmicu počeo, ne znam da li je neku izašao. Neka uživa u svemu ovome.

Pohvale, direktne na ovoj konferenciji, zaradio je Eraković. koji je vodio borbu za Kirilom Despodovim, možda i najboljim fudbalerom Ludogoreca.

Despodov je reprezentativac, igrao je protiv jednog od naših najboljih i sigurno najperspektivnijih defanzivaca. Dobili smo čvrstog i stamenog štopera za budućnost Crvene zvezde. Velike utakmice rađaju velike igrače. Odgovorio je individalno na jednog od najboljih njihovih igrača i bio fenomenalan.

Srnić je večeras odgovorio na dve pozicije.

– Znao je šta treba da radi. Srna je garancija, uvek odradi posao na pravi način.

Sa Dionijem očigledno ima problema.

Ne znam šta je konkretno. Pričamo o Ludogorecu i momcima koji su zaslužili da budu pomenuti.

Za kraj, komentar atmosfere.

Kažeš deca i misliš sve najbolje. Najsikrenija podrška, bilo je milina igrati, bili su naš 12 igrač, ali nadam se da ćemo obezbediti prolaz i imati punu Marakanu i huk severa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet