Ivanić poslao Zvezdu na prvo mesto!

 Ivanić poslao Zvezdu na prvo mesto!

FOTO: AFP

Izuzetno lep i bitan pogodak za čelnu poziciju pred završnicu grupne faze.

Agresivno je Zvezda ušla u meč, gosti su se oslobodili pritiska kako je vreme odmicalo. Posle naleta crveno-belih i par pokušaja svoje je imao Ludogorec, niti jedan konkretniji na obe strane pa se ušlo u mirnu fazu meča. O tome kakvu utakmicu gledamo svedoči činjenica da kao interesantan beležimo pokušaj Ivanića sa distance posle kojeg je Padt nespretno intervenisao a lopta završila u korneru. Ivanić donosi kakvu-takvu energiju u finišu prvog poluvremena ali generalno loš period igre na obe strane.

Jedan neprecizan pokušaj Bena, koji je na poluvremenu zamenio Katajija, uliva nadu da ćemo videti malo življe poluvreme. Ponovo je Zvezda agilnija, pritiska ali fali konkretnija šansa, najbolji pokušaj za sada je onaj Pavkova iskosa koji je Padt odbio u korner.

Evo gaaaa, Ivanić! Igrao se 57. minut, sjajni vezista ukrao je loptu i sa 25 metara poslao precizan udarac koji je pogodio metu.

Malo je živnuo meč posle gola, pokušali su Pavkov i Kanga, Dragović na drugoj strani otklonio opasnost u jednom trenutku. Utisak je da je Zvezda nametnula ritam koji joj odgovara u samom finišu. Mogao je Ivanić da reši sve dileme, novi odličan pokušaj, lopta je zakačila prečku. Do kraja smo videli jedan zamalo neprecizan pokušaj Lazetića i intervenciju Borjana. Zvezda sa prvog mesta ulazi u poslednje kolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet