Zvezda promenila halu za utakmice Evrolige

 Zvezda promenila halu za utakmice Evrolige

FOTO: MN Press

Crvena zvezda je odlučila da promeni halu za tri vezana meča u Evroligi u Beogradu.

Umesto u “Štark areni”, crveno-beli će dočekati Olimpijakos (9. decembar), Barselonu (14. decembar) i Bajern (17. decembar) u hali “Aleksandar Nikolić”.

“Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga”, rekao je direktor kluba Filip Sunturlić

On je objasnio je su naredne tri utakmice u Evroligi od velikog značaja, ali da odluke za promenu u “Pionir” može da bude proširena i na mečeve posle pomenutih.

“Ova odluka može da bude proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u Evroligi koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark areni. Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve kovid protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne Evrolige u narednom periodu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet