AdmiralBet ekskluzivni betting partner VK Crvena zvezda!

 AdmiralBet ekskluzivni betting partner VK Crvena zvezda!

Posle AdmiralBet ABA lige i KK Partizan, red je došao na vaterpolo.

AdmiralBet, jedna od najpoznatijih kompanija u industriji igara na sreću u Evropi i širom sveta, novi je generalni sponzor vaterpolo kluba Crvena zvezda

“Svi znamo šta znači vaterpolo za Srbiju, koliko nam je radosti doneo kroz istoriju. Ovaj sport predstavlja primer izgradnje sistema i metodološkog razvoja, napornog rada kao jedine garancije uspeha. Sve srpske kompanije mogu mnogo da nauče od vaterpola”, kaže CEO AdmiralBet Marko Ribarić.

“Posebno mi je drago što ćemo sponzorisati Crvenu zvezdu, jer je vaterpolo sport koji zbog velikih uspeha privlači klince, iz baze i masovnosti se rađa kvalitet koji ne presušuje. Bez obzira na protok godina, smene generacija, Srbija je uvek najbolja. I naša politika je pružanje šansi mladim ljudima, integracija talentovanih i radnih u sistem koji smo izgradili, pa i sa te strane mogu da se povuku paralele sa vaterpolom”, dodao je Ribarić.

“AdmiralBet asocira na uspeh, mi smo ponosni da sarađujemo sa tako jakom kompanijom, koja je kao i Zvezda, veliko ime na evropskim prostorima. Čini nam se da je ovo početak jedne velike priče u kojoj ćemo svi imati veliki marketinški i sportski benefit. Za vaterpoliste Zvezde, ali i brojne navijače ovo je garancija velikih rezultata u narednom periodu, a ulaganje u našu školu vaterpola je zalog za budućnost”, oduševljen je Igor Milojević direktor VK Crvena zvezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet