Tri kluba, dva štopera, mnogo nepoznatih

 Tri kluba, dva štopera, mnogo nepoznatih

FOTO: Chelsea

Klupko tek treba da se odmota.

Pre samo par meseci izgledalo je da je za Čelsi produžetak ugovora sa Andreasom Kristensenom stvar formalnosti. U međuvremenu Danac je postao meta interesovanja Barselone zbog čega je odlučio da sačeka sa odlukom i razmotri sve opcije.

Sada se u tu priču uključio i Bajern. Šampion Nemačke je ranije bio zainteresovan za Antonija Ridigera ali nije preduzimao nikakve konkretne korake dok se ne razjani situacija sa Niklasom Zileom. Sada je, sudeći po informacijama dvojice eminentnih novinara, Fabricija Romana i Kristijana Falka sve otvoreno.

Zile razmatra selidbu na Stamford Bridž, Čelsi je zainteresovan za tu opciju zbog čega imaju adut u rukama za pregovore sa Bajernom koji s druge strane želi Kristensena na koga je oko bacila i Barselona koja čeka da danski štoper odluči koja mu je ponuda najprimamljivija, ostanak u Londonu ili selidba, te ako je ovo drugo, da li mu Barselona ili Minhen izgledaju kao bolja destinacija. Obojici pomenutih defanzivaca ugovori ističu na leto te će Čelsi i Bajern insistirati da se sve reši tokom ovog prelaznog roka dok s druge strane sami igrači imaju mogućnost da već sada dogovore prelazak u drugu sredinu po isteku ugovora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet