SerbianEnglish

Iliev: Garantujem vrhunski i ofanzvan fudbal, a verujem da će i rezultati pratiti takvo opredeljenje

 Iliev: Garantujem vrhunski i ofanzvan fudbal, a verujem da će i rezultati pratiti takvo opredeljenje

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Uspeo je Partizan da za kratko vreme nađe novog trenera, Ilija Stolica se posle nekoliko navrata kada je najavljivan kao šef struke konačno obreo u Humskoj.

Raduje me što je fudbalska Srbija prezadovoljna, što je naš izbor da za novog trenera Stolica. Čovek koji se ugradio u titulu 2015. godine, jednim delom doneo titulu 2017, godine, napravio revoluciju u srpskom fudbalu kad se pojavio i neko ko je poslednjih pet, šest godina bio jedan koji se vezivao za funkciju prvog trenera.

Upitan je Iliev da li i za novog trenera garantuje aludirajući na izjavu kojom je, između ostalog, predstavio Ognjena Ožegovića.

Tu rečenicu sam hteo da izgovorim 2017. godine, ali sam je stavio na pauzu. Mogu samo da kažem sa sam godinama i ja iskusniji. Naš ponovni susret je povoljan za Partizan. Iskreno verujem u ovo, želim da veruju i navijači. Nekoliko puta smo se mimoišli kad je delovalo da je gotovo. Razlog je ovaj trenutak: vreme je da nas dvojica zajedno predvodimo Partizan. Garantujem vrhunski i ofanzvan fudbal, a verujem da će i rezultati pratiti takvo opredeljenje.

Veliki deo posla tek očekuje novi tandem koji mora da sastavi adekvatan tim.

Nismo želeli, a možda smo mogli, da reagujemo na tom polju do dolaska novog trenera. Ika od svakog igrača može da izvuče maksimum. Imamo dosta posla. Čeka nas pakleno leto. Da li ćemo i kad uspeti da završimo šta želimo? Hteli bismo da to bude ne danas, nego juče. Radićemo maksimalno posvećeno, imamo iste ideje.

Potrudio se sportski direktor crno-belih da iskaže koliko poštuje novog trenera.

Mogu da kažem da je Stolica i 2017. bio moj prvi pik. Fudbalskim znanjem je superiorniji od mnogih, njegov trenerski talenat je na nivou najvećih. Razlog što je sad ovde je što je shvatio i sve nas, prevashodno mene, ubedio da je najbolje rešenje za Partizan. Potencijal je stavio u službu kluba i zato sam ubeđen u plodonosnu saradnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet