SerbianEnglish

Jandrić: Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac

 Jandrić: Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac

FOTO: Voždovac

Jedan od mnogih klubova u Super ligi koji u novu sezonu ulazi sa novim šefom struke, Zmajeve će predvoditi doskorašnji trener Inđije.

– Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu. Sa nestrpljenjem očekujem i zvaničan početak rada sa ekipom. Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te i želim da tako i ostane!

Nebojši Jandriću mnogo sreće na novom poslu poželeo je prvi čovek Voždovca, Miloš Mirković.

Smatram da smo napravili dobar izbor, s obzirom na to da se ljudski kvaliteti a i fudbalska filozofija kluba i novog šefa struke poklapaju. Do početka sezone ostalo je još mesec dana, što je sasvim dovoljno vremena da zajedno upotpunimo tim i spremno dočekamo takmičenje u Super ligi. Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet