SerbianEnglish

Kerkez: Imamo najveće ciljeve, ali treba biti realan

 Kerkez: Imamo najveće ciljeve, ali treba biti realan

FOTO: Čukarički

Novi šef struke Čukaričkog preuzeo je dužnost i počeo da radi s ekipom koja želi da se i naredne sezone domogne vrha srpskog fudbala.

– Imamo najveće ciljeve, ali treba biti realan. Naravno, ne bi trebalo ni odustajati lako, Evropa, kup to je cilj. Uvek je lepo završiti sezonu u vrhu, izlaskom na međunarodnu scenu. Da li ćemo biti bolji ili ne sledeće sezone, ne mogu da kažem, ali se nadam. Čukarički je završio na trećem mestu poslednje dve godine i to je uspeh, međutim u odnosu na drugoplasiranog imali smo veliki bodovni zaostatak. Uvek treba težiti ka boljem. Želim da se zahvalim Draganu Obradoviću, direktorima Matijaševiću i Grkiniću na poverenju i šansi da se vratim u svoj grad. Znam gde dolazim. Čukarički je u poslednjih deset godina izrastao u jedan od boljih klubova u Srbiji, ipak moramo da gledamo napred.

Brđani su se istakli promocijom mlađih igrača a na početku letnjeg prelaznog roka doveli su dvojicu iskusnijih.

– Klub ima svoju filozofiju, tražili su igrače po tom profilu. Dogovaramo se oko pojačanja. Što se tiče igre, najlakše je reći napadački. Ipak, moderan fudbal zahteva i nešto drugo, a to je nekada i ići na rezultat. Naredna sezona biće istorijska za srpski fudbal. Pet ekipa izlazi u Evropu, što je dobro. To nas tera da igramo dobro, ne plašimo se konkurencije i znamo šta hoćemo. Cilj je da dovedemo igrače koji će napraviti razliku i klub će uspeti u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet