SerbianEnglish

Mirković: Voždovac se nikada nije zaletao sa velikim obećanjima

 Mirković: Voždovac se nikada nije zaletao sa velikim obećanjima

FOTO: Voždovac

Zmajevi su počeli pripreme bez prvog trenera (u međuvremenu je promovisan Nebojša Jandrić), igrače je pozdravio prvi čovek kluba osvrnuvši se pri tome na prethodnu sezonu u kojoj je zamalo izmakao izlazak na evropsku scenu.

– Želim vam mnogo sreće, uspeha i pre svega zdravlja u novoj sezoni! Posebno bih se zahvalio igračima za sve učinjeno u prošloj sezoni. Pristup, ponašanje i odnos prema klubu su bili u skladu sa onim što Voždovac predstavlja u srpskom fudbalu. Pored toga, čestitao bih vam na hrabrosti u drugom delu sezone, posebno u utakmici sa Lučanima kada ste pokazali da možete biti najbolji kada je najpotrebnije. Treneri i zaposleni u klubu imaju svoju važnu ulogu u vašem rezultatu, ali vi ste ti koji ste pokazali pravo lice i za mene ste Evropa.

Bez obzira što je šef struke stigao nešto kasnije Mirković je govorio o ambicijama za narednu sezonu.

– Voždovac se nikada nije zaletao sa velikim obećanjima niti je previše govorio o mogućnostima van terena, koliko kroz igru. Tako će biti i ove sezone bez obzira ko bude bio trener. Ovde se zato što ste najbolji i od početka priprema treba samo da se fokusirate da svakoga dana budete bolji i da maksimalno posvećeno obavljate svoj posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet