SerbianEnglish

Radonjić odgovorio na pitanje o rosteru za narednu sezonu

 Radonjić odgovorio na pitanje o rosteru za narednu sezonu

FOTO: AdmiralBET ABA league/Dragana Stjepanović

Ovo je godina Dejana Radonjića, u to nema dileme. Trener crveno-belih je odgovorio možda i najvećem izazovu tako što je podigao trofej ABA lige i obezbedio plasman u Evroligu u trenutku kada se na klupi “večitog” rivala nalazi najtrofejniji trener Evrope, Željko Obradović.

“Finalna serija teška, napeta, vrlo specifična zbog poznatih dešavanja. U petoj utakmici skoro 17 minuta igralo se bez gledalaca, uz dva prekida. Na kraju smo uspeli da budemo bolji od Partizana za jedan posed i dođemo do titule” – rekao je trener Crvene zvezde u jutarnjem programu RTS.

Finalnu seriju su obeležili incidenti, a šef struke crveno-belih se nada da toga u budućnosti neće biti.

“Vrlo specifične okolnosti za igranje… Košarkaški su bile utakmice visokog kvaliteta. Iskreno se nadam da ovo što se dešavalo u sledećoj sezoni neće da se desi, da će da bude drugačije i da ćemo da uživamo u sportu”.

Radonjić je dobio pitanje i o rosteru Zvezde za narednu sezonu.

“Treba da se napravi analiza svega onoga što smo uradili tokom sezone i onda da se razmišlja o daljim pravcima”.

U petak počinje polufinale KLS. Zvezda igra protiv Mege.

“Ovaj meč dolazi jako brzo za nas posle ovih napora. Nadamo se da ćemo da se adaptiramo, budemo dovoljno dobri i započnemo seriju pobedom.  I da ćemo u svim tim mečevima da budemo zadovoljavajueg kvaliteta, što neće da bude nimalo lako zbog svega što smo prošli”.

“Neće biti ni malo jednostavno zbog onoga što smo prošli, novih okolnosti i blizinu takmičenja. Korak po korak. Pripreme za prvi meč, pa da vidimo dalje šta će da bude” – završio je Radonjić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet