SerbianEnglish

,,Mi iskreno rečeno čekamo da igramo ABA 1 i FIBA Ligu šampiona”

 ,,Mi iskreno rečeno čekamo da igramo ABA 1 i FIBA Ligu šampiona”

FOTO: ABA 2 League/Dragana Stjepanović

Predsednik Zlatibora, Rajko Pelverović potvrdio je za Mondo da je stigao poziv za učešće u FIBA Ligi šampiona o kome Čajetinci razmišljaju ali moraju dobro da razmotre sve faktore.

– Što se tiče infrastrukture, hale i svega ispunjavamo sve uslove da igramo FIBA Ligu šampiona i ono što nam je potrebno je novac koji je puno veći od onog sa kojim trenutno raspolažemo. Vodimo razgovore upravo i sa opštinskom upravom i sa sponzorima i pokušavamo da stupimo u kontakt sa nekim državnim organima da vidimo možemo li da dobijemo neke finansijske benefite s obzirom da ćemo predstavljati Srbiju na evropskoj sceni, odnosno bićemo treći srpski predstavnik u Evropi.

Ipak, u redovima osvajača ABA 2 lige i regularnog dela KLS-a su fokusirani na željeno učešće u elitnom rangu regionalne košarke.

– Mi iskreno rečeno čekamo da igramo ABA 1 i FIBA Ligu šampiona, a ne ABA 2. Čekamo skupštinu ABA lige gde taj pravilnik treba da se promeni i Zlatibor bi trebalo u narednoj sezoni da nastupa u ABA 1 i eventualno u FIBA Ligi šampiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet