SerbianEnglish

Promene u Napoliju, Spaleti bi mogao da dobije čak pet novih igrača u ranoj fazi prelaznog roka

 Promene u Napoliju, Spaleti bi mogao da dobije čak pet novih igrača u ranoj fazi prelaznog roka

FOTO: Printscreen

Tim dobija nove obrise.

Što iz nužde, što iz sopstvenih pobuda, Napoli će morati dosta da menja tokom leta. Najavljeno je čak pet promena u ranoj fazi transfer pijace a možda ne ostane na tome.

Dve nove vedete u napadu trebalo bi da budu, kako smo već prenosili, Đerar Delofeu i Antonin Barak. Pregovori traju oko dolaska napadača Udinezea i ofanzivca Verone ali deluje realnije da pre toga dođu pojačanja na drugim pozicijama.

Najbliži dolasku u ovom trenutku je Federiko Bernardeski. Krilni fudbaler je posle pet godina napustio Juventus i blizu je selidbe u Napulj, javlja Đanluka Di Marcio dok Nikolo Šira piše da je na stolu četvorogodišnji ugovor a dve strane su blizu da se dogovore oko plate.

Blizu je i transfer u kome bi na jug Italije otišao Leo Ostigard. Mladi štoper se vratio sa pozajmice Đenovi, ušao je u poslednju sezonu ugovora sa Brajtonom pa nema previše prostora za manevar, očekuje se da ponuda Napolitanaca bude uskoro prihvaćena, tvrdi Fabricio Romano.

U Napulju bi mogao da mu se pridruži dojučerašnji sagrač. Nikolo Šira javlja da su u toku pregovori između Napolija i agenata koji zastupaju Salvatorea Sirigua, iskusni golman je već neko vreme meta i zatvara trenutni spisak pojačanja kojima se u ovom trenutku nada Lučano Spaleti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet