SerbianEnglish

Roma lovi dva pojačanja ,,ispod radara”

 Roma lovi dva pojačanja ,,ispod radara”

FOTO: AS Roma

Dva zanimljiva imena na spisku Vučice.

Dok se čeka promocija Nemanje Matića, lako se može desiti da Roma u međuvremenu dogovori još jednog veznjaka, mlađu varijantu i rešenje na duže staze. Prema informacijama koje je podelio Nikolo Šira na meti Đalorosa je i dalje njihov bivši fudbaler, Davide Fratezi. Ovaj 20-godišnjak je jedan od onih koji su skrenuli pažnju na sebe tokom sezone, postigao je četiri i namestio još toliko golova pa Sasuolo zahteva 20 miliona evra za njegovu kupovinu.

Đalorosi tragaju i za pojačanjima u ofanzivnom delu tima. Kao zamena za Henrika Mhitarijana pominje se Isko, dok sportski direktor Tijago Pinto traga i za desnim krilom.

Zanimljivo rešenje mogao bi da bude Ola Solbaken. Dobro ga je upoznao Žoze Murinjo tokom sezone jer je njegovoj ekipi u grupnoj fazi Lige konferencija dao dva gola u dresu Bodo/Glimta, s obzirom na to da je uveliko zagazio u poslednju godinu ugovora Vučica bi mogla da ga dobije povoljno i prema rečima pomenutog novinara dogovoren je u neformalno petogodišnji ugovor po kome će mladi ofanzivac zarađivati 700.000 evra po sezoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet