SerbianEnglish

TSC ostao bez dvojice igrača

 TSC ostao bez dvojice igrača

FOTO: FK TSC

TSC je sezonu u Superligi Srbije završio na šestom mestu i porazom od Vojvodine u poslednjem kolu na svom terenu nisu uspeli da izbore plasman u Evropu. Klub iz Bačke Topole je krenuo sa pripremama za novu sezonu, a ostali su bez dvojice igrača, pošto su ekipu napustili Dejan Milićević i Borislav Varga.

Na emotivan način se Milićević opostio od kluba u kojem je proveo prethodnih pet godina.

“Došlo je vreme za rastanak i za neke nove izazove, posle pet godina u TSC-u, 35 golova i dvadesetak asistencija. Lepo je bilo, posebno u sećanju ostaće period kad nas je sa klupe predvodio Zoltan Sabo, izuzetan čovek i trener. Kao i utakmica sa Steauom u Senti kad smo nesrećno izgubili posle penala. Zahvalio bih se navijačima, koji su me bodrili od prvog do poslednjeg dana. Trenutno čekam razvoj situacije i u najskorije vreme bi trebao da znam gde ću nastaviti karijeru. Imam nekoliko ponuda, prelazni rok počeće 15. juna i sve ću znati za sedam dana.”, izjavio je Milićević.

Nakon četiri godina provedenih u klubu, desni bek Varga je odlučio da promeni sredinu.

“Prelepo mi je bilo u TSC-u, sve godine su bile uspešne. Žalim jedino što nismo uspeli da nađemo zajednički interes i ostanem… Klubu bih poželeo sve najbolje, sebi da što pre pronađem novih klub”, rekao je Varga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet