SerbianEnglish

Kolaković: Prolazimo ‘dečje bolesti’, koje su sastavni deo puta do uspeha

 Kolaković: Prolazimo ‘dečje bolesti’, koje su sastavni deo puta do uspeha

FOTO: Printscreen

Dve pobede i dva poraza, to je učinak naše odbojkaške reprezentacije na prvom turniru Lige nacija, ostaje žal za jednom više koja je mogla biti ostvarena protiv Nemačke.

– Mislim da smo uradili dobar posao na turniru, ajde rezultatski dve pobede i dva poraza ne možemo da kažemo da je baš loše. Za još dve pobede ili jednu nedostajalo je iskustva, nedostajalo je možda mirnoće u presudnim trenucima, kada smo imali inicijativu i protiv Francuza i protiv Nemaca. Prolazimo ‘dečje bolesti’, koje su sastavni deo puta do uspeha, jer ovo su ne toliko mladi igrači, nego su igrači koji nemaju iskustva na ovom nivou.

Selektor Kolaković je zadovoljan učinjenim, smatra da je sve što se dešava u ovim trenucima neophodno iskustvo.

– Igrali smo protiv gotovo kompletnih selekcija Francuske i Nemačke, sa igračima koji nisu do sada imali šansu da igraju na ovom nivou zajedno, tako da možemo biti zadovoljni ovim što smo uradili. Naravno da je svima žao naročito sinoćne utakmice protiv Nemaca što tu nismo zabeležili pobedu. Mislim da smo uradili puno posla za ovo kratko vreme i dali smo sebi još više zadataka u perspektivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet