SerbianEnglish

Vukajlović: Biće dobro da vidimo gde smo

 Vukajlović: Biće dobro da vidimo gde smo

FOTO: RSS

Jedna od iskusnijih rukometašica u sastavu Uroša Bregara pozvanih za Mediteranske igre smatra da je ovo takmičenje prilika da se timski napreduje.

– Očekujem da će iskustvo na takmičenju biti zanimljivo, a do tada nam predstoje pripreme u okviru kojih ćemo se truditi da napravimo dobru atmosferu i da se što bolje uigramo. Dobra stvar je što većina pozvanih devojaka igra u Srbiji, to je veoma dobro za razvoj našeg sporta i dobro je što će devojke biti u prilici da osete atmosferu na Mediteranskim igrama. Pre četiri godine sam učestvovala na Mediteranskim igrama u Taragoni i zato mislim da će nam ovo doneti dosta kao reprezentaciji i ovim devojkama za dalji napredak. Pružiće im taj osećaj igranja za Srbiju i predstavljanja svoje zemlje na jednom takmičenju u inostranstvu. Taj osećaj je veoma lep i mislim da će devojke dosta različitih iskustava steći. Bićemo u prilici da razgovaramo i razmenjujemo iskustva, da se bolje zbližimo i da napravimo lepu priču za dalje.

Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Severnom Makedonijom, Turskom i Portugalom.

– Mislim da je grupa dobra, utakmice će biti zanimljive. Biće dobro da vidimo gde smo. Sa jasnim ciljem i velikom željom ćemo pristupiti svakom meču kako bismo napravili nešto dobro. Kao što sam napomenula, dobro je što je ovde veliki broj devojaka koje igraju u Srbiji, što su mlade i perspektivne i sigurno će želeti da se dokazuju. Takođe i sve ostale imamo želju za dokazivanjem, želimo da napravimo dobru energiju i nadam se da će nam to doneti uspeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet