SerbianEnglish

Savić: imamo vremena za popravke i u narednom periodu ćemo raditi na tempiranju forme

 Savić: imamo vremena za popravke i u narednom periodu ćemo raditi na tempiranju forme

FOTO: VSS/Slobodan Sandić

Srbij je ispunila najvažniji zadatak u ovoj fazi takmičenja, savladana je selekcija Sjedinjenih Američkih Država ali je selektor bio vidno nezadovoljan igrom tokom i posle utakmice.

Imali smo velike oscilacije u prve dve četvrtine. Bili smo izuzetno tromi, mlohavi, primili smo mnogo golova iz igre. Od Olimpijskih igara nismo primili 13 golova, još od Španije i Hrvatske. Ostvarili smo pobedu, a sada sledi pripremni period za četvrtfinale, to je taj deo koga smo rekli da se plašimo. Videćemo na koji način ćemo kroz tih nedelju dana napraviti formu za četvrtfinale.

Delfini će kroz mečeve sa Australijom i Kazahstanom brusiti formu za već izvesno četvrtfinale.

Grčka i Hrvatska su igrali 8:8, oni će, verovatno, da jure gol-razliku. Zavisi za koga. Moramo da se okrenemo nama. Bilo je izuzetno loših momenata, imamo vremena za popravke i u narednom periodu ćemo raditi na tempiranju forme.

Još manje ima čime da bude zadovoljan nekadašnji selektor Srbije, sada na kormilu rivala.

Čestitam Srbiji, mislim da ni Savić ni ja nismo zadovoljni odbranama, ali prva je utakmica na turniru. Nemam mnogo šta da kažem. Bili su bolji za ta dva – tri gola, mi smo promašivali, a oni su davali. Sve u svemu, ništa novo što nismo očekivali i sa naše i sa njihove strane. Zaluženo su pobedili, a mi se okrećemo narednoj utakmici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet