SerbianEnglish

Atanasijević: Treba da pokušamo u Srbiju da se vratimo makar sa dve pobede

 Atanasijević: Treba da pokušamo u Srbiju da se vratimo makar sa dve pobede

FOTO: FIVB

Niko u timu Srbije ne može da bude zadovoljan porazom od Sjedinjenih Američkih država, ali određenim napretkom u igri svakako.

Mislim da je neverovatno visok nivo odbojke viđen za ovaj period Lige nacija, prva utakmica drugog vikenda. Shvatili smo zašto je Amerika prva na tabeli, igraju odlično bez obzira na to što su bez prvog dizača Kristensena i korektora Andersona. Imali smo i mi šanse u trećem setu, da pokušamo da osvojimo makar bod. Međutim, zaslužili su ovu pobedu, a mi priliku treba da tražimo u naredna tri meča.

Atanasijević je posle meča sinoć govorio o narednoma.

Treba da pokušamo u Srbiju da se vratimo makar sa dve pobede, što nam je bio primarni cilj pre ovog takmičenja. Polako ulazimo svi u formu, skupljamo se i nadamo se da ćemo na fajnal-ejtu biti pravi. I da ćemo onda imati priliku da odigramo protiv Amerike. Sutra nas čeka Brazil, koji je danas izgubio od Poljske, tako da će i on ići na pobedu. Neće biti lak meč, skoro svi igrači su se vratili u reprezentaciju. Daćemo sve od sebe i pokušati da sa terena izađemo kao pobednici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet