SerbianEnglish

Dogovor pao, Jović trajno napušta Madrid!

 Dogovor pao, Jović trajno napušta Madrid!

FOTO: FSS

Sledeća stanica Firenca.

Svoju epizodu u španskoj prestonici Luka Jović je i definitivno završio. Real Madrid i Fiorentina postigli su dogovor oko transfera te će srpski napadač pokušati u Firenci da krene stopama kolege iz reprezentacije, Dušana Vlahovića.

Kad je postalo jasno da Karlo Anćeloti i definitivno ne računa na Jovića počelo je da se radi na njegovom odlasku. Željena destinacija je već dugo Serija A, razgovaralo se sa dosta klubova, izbor je pao na onaj koji ima izuzetno lepa iskustva sa fudbalerima sa ovog podneblja.

Pregovori su se vodili oko pozajmice, na kraju se došlo do drugog rešenja. Prema informacijama Skaj Sportsa postignut je dogovor o trajnom prelasku među Ljubičaste sa kojima će Jović potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još dve godine. Detalji za sada nisu poznati sem da će Kraljevski klub imati pravo na 50% od budućeg transfera.

Ispunila se želja Joviću ali i Draganu Stojkoviću. Nezvanično, selektor je savetovao pojedinim reprezentativcima da pažljivo izaberu klubove koji bi im omogućili adekvatni minutažu i priliku da se spreme za Svetsko prvenstvo u Kataru, najpre je to pre par dana učinio Strahinja Pavlović, sada i njegov reprezentativni kolega iz napada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet