SerbianEnglish

Povratnik iz Uzbekistana peto pojačanje Napretka

 Povratnik iz Uzbekistana peto pojačanje Napretka

FOTO: Napredak

Napadač se brzo vratio u srpski fudbal.

Pred nama je istorijska sezona domaćeg šampionata. Šampion Srbije ima direktan prolaz u Ligu šampiona, još četiri kluba mogu da izbore evropske kvalifikacije zbog čega dosta superligaša sanja izlazak u Evropu i shodno tome vuče poteze u letnjem prelaznom roku.

Veoma brzo po završetku, ipak razočaravajuće sezone, Napredak je umesto Zorana Milinkovića za novog šefa struke imenovao Dušana Đorđevića koji je Surdulicu zamenio Kruševcem. Novi trener potvrdio je ambicije da se napadne izlazak u Evropu i u toj nameri za sada je dobio četiri pojačanja.

Na stadion pod Bagalom stigla su dva dobro poznata lica srpskog fudbala, iz Novog Pazara preselio se Bojan Čečarić, iz redova Proletera došao je iskusni golman, Nikola Petrić. Đorđevićev tim pojačali su i Nikola Vukajlović, levi bek koji je prošle sezone nastupao za Inđiju, iz Slovenije je stigao zadnji vezni, Klemen Bolha.

Od danas Kruševljani su jači za Marka Šarića. 23-godišnji napadač zimus se odlučio za inostranstvo, iz Metalca je prešao u uzbekistanski Nefči, to se nije pokazalo kao dobra odluka te će pokušati da karijeru vrati na pravi put u dresu Napretka.

Poznajem trenera Đorđevića još iz Čukaričkog i čim sam čuo kakve su Napretkove ambicije, odmah sam prihvatio poziv. Nadam se da ću se brzo uklopiti, a kao i svakom napadaču, cilj mi je da postignem što više golova i doprinesem realizaciji planova, rekao je Šarić posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet