SerbianEnglish

Nišlije angažovale štopera

 Nišlije angažovale štopera

FOTO: FK Radnički Niš

Radnički iz Niša je tokom priprema u Sloveniji igrao veoma efikasan fudbal, na svakom njihovom meču viđen je veliki broj golova, pa su Nišlije odlučile da se pojačaju u poslednjoj liniji.

Novi fudbaler Radničkog je Gruzijac Anton Tolordava, reč je o centralnom defanzivcu koji dolazi iz Telavija, ekipa koja se nalazi na šestom mestu u gruzijskom šampionatu. Tolordava je bio kapiten svoje ekipe, ima 25 godina i predstavljaće peto pojačanje za ekipu Tomislava Sivića.

”Kada su mi predočili mogućnost prelaska u Radnički, pretraživao sam puno na internetu o klubu. Video sam da se radi o velikom i ozbiljnom klubu sa dugom tradicijom. Sve što sam pročitao dopalo mi se i uverilo me da idem na pravo mesto, na stepenik više u karijeri. Prošao sam kompletne pripreme sa klubom, upoznao saigrače i filozofiju igre trenera Sivića. Prezadovoljan sam svim viđenim i što ću se uz njih boriti za što bolji rezultat kluba ove sezone. Jaka konkurencija na svakoj poziciji u timu garantuje da nema opuštanja i da svaki igrač mora da daje maksimum. Ja obećavam da ću na svakom meču davati sve od sebe da Radnički ostvari svoje zacrtane ciljeve”, rekao je Tolordava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet