SerbianEnglish

”Da vidi kako jedna mala grupa Srba kada je organizovana može da predstavi našu zemlju na najbolji način”

 ”Da vidi kako jedna mala grupa Srba kada je organizovana može da predstavi našu zemlju na najbolji način”

FOTO: RSS

Mladi srpski rukometaši sa Đorđem Teodorovićem za kormilom osvojili su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Portugalu savladavši Švedsku u borbi za treće mesto.

– Pun sam emocija, ne znam šta da kažem. Odigrati ovakvu utakmicu protiv jedne tako jake Švedske. Dva puta ih nadigrati u sedam dana to je zaista nenormalan kvalitet koji ova ekipa ima. Igrači su sjajni. Bila je takva grupa da je nemoguće ne napraviti uspeh. Moram da posvetim vreme da bih se zahvalio svima onima koji su bili uz nas. Ne samo u toku ovog prvenstva da su nas bodrili, nego svi oni koji su uložili rad da bi ova ekipa izgledala ovako.

Tako su rukometne selekcije svih kategorija nastavile sa dobrim rezultatima ove godine.

– To što Savez radi u ovom momentu je zaista za svaku pohvalu. Mediteranci i mediteranke su uzeli bronzu, evo i sada i juniori bronzu na EP. Nadam se da će i kadeti na njihovom EP učiniti isti ovakav podvig i da se Srbija konačno vrati na ono mesto koje joj pripada u rukometu. Probudila se i javnost, osetili smo neverovatnu podršku. RTS ili država je prepoznala da treba da prenosi ove utakmice. Da vidi kako jedna mala grupa Srba kada je organizovana, kada želi uspeh, ko god joj izađe kao protivnik, može da predstavi našu zemlju na najbolji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet