EKSKLUZIVNO: Mirotić teže povređen, zamena Zvezdina želja?!

Barselona ove sezone ima najveće moguće ambicije. Nakon neuspeha u prethodnim sezonama, tim iz Katalonije je dovođenjem igrača poput Veselog, Satoranskog i Kalinića istakao kandidaturu za prvog favorita uz Efes.

Ipak, najnovije informacije do kojih je ekskluzivno stigao naš portal nisu ohrabrujuće! Prema saznanjima Telesporta, Nikola Mirotić je doživeo povredu Ahilove tetive, te će prema prvim procenama van terena biti narednih 6 meseci. Pojedini mediji(među kojima nije naš) su prethodnih dana prenosili informaciju da je Kris Singlton blizu dresa Crvene zvezde, ali kako saznaje naš portal, bivši igrač Efesa trenutno na stolu ima ponudu Barselone. Takođe, pored ekipe Šarunasa Jasikevičijusa za sjajnog visokog igrača zainteresovana je i ekipa Zenita. Singltonova odluka bi trebala biti poznata uskoro, ali ono što je već sada izvesno jeste da su i crveno – beli odustali od njega dovođenjem Bena Bentila.

3 Komentari

  • ČOVIĆU JEBEM LI TI SVE MRTVO, GOVNO JEDNO KOJE SVE VREME SPINUJE

  • Nista vi saznali niste. Eurohups i Sportando su objavili a vi samo na translate. Nikakve informacije nemate kadani gde se povredio kad je odmor i tim ne trenira neko vreme

    • Sine, procitaj koga su citirali EuroHoops i Sportando ahahahha

      Kakav si ti Indijanac.

      Imamo srpski portal koji je jedan od lidera u Evropi, a ti sujetan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet