SerbianEnglish

TELESPORT SAZNAJE: Budućnost u ozbiljnim pregovorima sa MVP-ijem turske lige!

Dobro poznato lice.

Dobar deo posla oko rostera za narednu sezonu Budućnost je več rešila. Vladimir Jovanović je dobio tandem novih plejmejkera u vidu Trea Bel-Hajnsa i Fila Buta, došli su još Kameron Rejnolds, Aleksandar Lazić i Kenan Kamenjaš, vratio se Aleksa Ilić. Nove ugovore dobili su Petar Popović, Marko Jagodić Kuridža i Suad Šehović ali je bilo jasno da ima još posla da se obavi tokom leta.

Pre svega postavlja se pitanje pojačavanja reketa, s obzirom na to da pregovori oko ostanaka Danila i Zorana Nikolića ne idu u željenom smeru. Zbog toga su Plavi izašli na tržište i izgleda pronašli novog centra i najzvučnije pojačanje ovog leta. Prema saznanjima našeg portala crnogorski šampion je u ozbiljnim pregovorima oko dolaska Alfe Kabe. Francuski centar našao se u najužem izboru koji je činio, između ostalih, i Lendri Noko, izgleda da je iskočio kao prva opcija i u Podgorici se nadaju da će pregovori biti finiširani na pravi način.

Kaba je već nastupao u ABA ligi, dve sezone nosio je dres Mege, zatim se vratio u Francusku i igrao za Asvel, Bulazak i Nanter. Prošlu sezonu je proveo u turskoj ligi gde je partijama u dresu Gaziantepa stekao zvanje MVP-ija regularnog dela sezone sa učinkom od 13,6 poena i 10,7 skokova po utakmici. Ukoliko se pregovori do kraja realizuju onako kako se svi među Plavima nadaju, nema sumnje da će dobiti velikog aduta u reketu za narednu sezonu.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet