SerbianEnglish

Milojević: Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone

 Milojević: Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone

FOTO: FK Crvena zvezda

Sati prolaze, utisci su isti, Crvena zvezda je odigrala dobar meč protiv Monaka, bila bolji rival, ipak, to nije nagrađeno bodovima u ovoj utakmici.

Dobar odnos igrača, sve je bilo dobro, osim rezultata. Ovo je put kojim bi trebalo da idemo. Žao mi je publike i momaka, što iz dobre energije nismo stigli do rezultata. Pri rezultatu 0:0 imao sam osećaj da smo bliži pobedi, nego što čuvamo rezultat. Na kraju iz jedne nesmotrensti, lopta izlazi iz kaznenog prostora, sudija svira penal… Znam da je Srniću sad najteže. Bio je i taj udarac Kataija, koji je zaustavljen na gol liniji. Jednostavno, falio nam je taj gol. Idemo dalje, treba ovako da se nastavi. Sledi Novi Pazar, to je nešto što nam je cilj i od čega živimo. Idemo dalje.

Meč je izgubljen načinjenim penalom Slavoljuba Srnića koji je dobio savete i podršku.

– Ti negativni povici, sad mora da kopa duboko da se vrati na pravu stazu. Dobro se nosio sa protvničkim igračima, dobro trčao… Nemam zamerki na njegovu igru, ali koncentraciju i fokus mora da popravlja. Video je da lopta izlazi iz kaznenog prostora, morao je drugačije da se postavi. To nije plod njegovog lošeg kvlaiteta ili odnosa. Daćemo mu svi maksimalnu podršku.

Dva negativna utiska ipak, prvi je sukob Bukarija i Kange na poluvremenu.

Izgladili su situaciju, koju nisam direktno video. Fudbal je igra emocija, sve ključa, previše je testosterona. Ono što znam jeste da su se izvinili jedan drugom. To moraju da kontrolišu, možda sam bio malo oštar prema njima na poluvemenu. Ali, mi smo tim, to se ne rešava na terenu. Ono što ne priliči renomeu jednog kluba ne treba da se radi.

Drugi je neprijatno iznenađenje u vidu zvižduka dok je Katai napuštao teren koji su iznenadili i Milojevića.

Iskreno jesu, moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone. Mogao je da postigne gol iz onog slobodnog udarca. Kad igrači daju sto odsto od sebe mislim da zvižduk nije nešto što Zvezdin igrač zaslužuje od publike. Kada neki igrač ne pruži 100 odsto, onda to mogu da prihvatim. Poštujem našu publiku, bio sam milion puta ovde, ali to nije nešto što nam pomaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet