SerbianEnglish

Njukasl doveo golmana, ofanzivac meta za januar!

 Njukasl doveo golmana, ofanzivac meta za januar!

FOTO: Newcastle

Sprema se novi pokušaj.

Nije Njukasl bio ovog leta aktivan onoliko koliko smo očekivali, ipak, doveli su tri pojačanja koja bi trebalo da budu pun pogodak. Nik Poup je za 11,5 miliona evra doveden iz Barnlija i momentalno promovisan u startnog čuvara mreže, Lilu je plaćeno 37 milona evra za Svena Botmana koji je zauzeo svoje mesto u odbrani i očekuje se da na duže staze izraste u komandanta defanzivne linije. Klupski rekord oboren je kupovinom Aleksandera Isaka od Real Sosijedada za 70 miliona evra, jasno je da se od njega kao novog vođe napada očekuje najviše.

Četvrto pojačanje, koje stiže kao slobodan igrač po zatvaranju transfer pijace je Loris Karijus. Nemac je bio bez kluba od početka jula kada se rastao sa Liverpulom, odlazak Martina Dubravke i povreda Karla Darloua nametnuli su nužnost dovođenja novog golmana i Svrake su se odlučile za njega koji će dobiti kratkoročni ugovor.

Dve pozicije nisu rešene tokom leta, to su pozicija ofanzivnog veznog i novog krilnog igrača, uprava crno-belih je tri meseca neuspešno pokušavala da kupi Džejmsa Medisona i Džeka Herisona, ipak, Lester i Lids su do kraja odbijali nalete i ponude. Nedavno nam je Fabricio Romano otkrio da su Njukasl, ali i Aston Vila, poslednjeg dana prelaznog roka pokušali da kupe Lukasa Muru. Neuspešno, Totenhem nije želeo da razgovara o odlasku u tom trenutku, s rizikom da Brazilca izgubi tokom zime ili narednog leta s obzirom na to da je u poslednjoj godini ugovora a da se od pregovora na tu temu nije odustalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet