SerbianEnglish

Petrić: Drugo poluvreme je putokaz kuda bi trebalo da idemo

 Petrić: Drugo poluvreme je putokaz kuda bi trebalo da idemo

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pre gostovanja ekipi Slovackog, Partizanov šet struke je istakao da bi bio zadovoljan sa tri boda, posle svega viđenog sinoć mora se reći da je i remi dobar ishod, iako ostaje žal što se nije zadržala stečena prednost.

Kad uzmem u obzir sve što se dešavalo ovo je dobitak. Žao mi je što nismo uzeli tri boda, trpeli smo veliki pritisak, bili izloženi kornerima, momci su sve izdržali, prvi i treći pogodak su neki odbici, autogolovi. Žao mi je momaka što nisu trijumfovali.

Ipak, koliko zaslužuju kritike za prvo poluvreme, toliko crno-beli zaslužuju pohvale za povratak sa igračem manje.

Verovao sam, nešto, potajno. Iz mog iskustva, teško je vratiti se posle 0:2, sa igračem manje. Momci su pokazali da imaju karakter, sve što se dešavalo prethodnih meseci je izbrisano. Verujem da će iz meča u meč biti bolji, drugo poluvreme je putokaz kuda bi trebalo da idemo. Vrlo je teško sa igračem manje, sa dosta kornera za rivala, to je ozbiljan fizički napor. Možda se neko smejao kad sam rekao da Slovacko igra klasičan engleski stil, samo da ne pobrkaju ljudi, to nije Premijer liga, nego Čempionšip.

Ponovo se Petrić dotakao crvenog kartona za mladog Belića.

Podigao je nogu. došao do igrača Slovackog i video rasekotinu, pokazao je Beliću crveni. Sa klupe sam primetio da je Kristijan podigao nogu, to se sad sankcioniše isključenjem. Da li je bilo za crveni to što je podigao nogu, na sudijama je da razmatraju u nekom studiju. Belić je takav tip igrača, ako postoji mogućnost da izbaci toliku agresiju možda bi bio još korisniji. Takav je tip fudbalera, trebalo bi to poštovati, pre ove je odigrao dve fantastične utakmice, nemam nijednu kritiku, jedino ćemo ga uputiti kad bi neke stvari trebalo da radi. Opet, ako to izbaci onda neće biti Kristijan Belić. Malo da povuče ručnu kod nekih startova, time će steći iskustvo i u narednim godinama će to izbaciti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet