SerbianEnglish

Lalatović: Pred nama je rudarski posao, od kojeg ne bežim

 Lalatović: Pred nama je rudarski posao, od kojeg ne bežim

FOTO: Radnički

Povratnik na klupu niškog Radničkog spreman je da zasuče rukave ali očekuje i pojačanja do kraja prelaznog roka bez kojih, kako kaže, ne može ništa da se uradi.

– Biće potrebno mnogo da se radi jer stanje u ekipi nije sjajno. Očekujem značajno kadrovsko jačanje, jer imamo manjak kvalitetnih igrača. Hitno moramo da reagujemo, u srednjem redu i napadu situacija je solidna, dok u odbrani nije nimalo dobro. Problem golmana rešili smo dolaskom Dragana Rosića. Ako se odmah ne bude pronašao najmanje jedan, a možda i dvojica štopera, kao i jedan zadnji vezni ništa nismo uradili. Optimista sam, verujem da ćemo da pronađemo ono što nam je potrebno. Samo devet bodova za deset kola je malo za ovaj tim, moramo mnogo više. Da ne mislim da možemo biti mnogo uspešniji ne bih ni prihvatio ponudu.

Ima Lalatović kratkoročne i dugoročne planove.

– Pred nama je rudarski posao, od kojeg ne bežim. Siguran sam da će sa takvim shvatanjima naši igrači ispunjavati obaveze. Imamo utakmice protiv Voždovca u Beogradu i Spartaka na Čairu, posle čega sledi pauza zbog reprezentacije. Tih petnaestak dana moramo maksimalno da iskoristimo i da poboljšamo fizičku spremnost, ali i maksimalno se uigramo. Samo sa dolaskom novih igrača možemo da rešimo problem velikog odliva fudbalera ovog leta. Cilj mi je da krenemo prema sredini, kasnije i gornjem delu tabele. Do njega ćemo sigurno stići ako se svi zajedno podignemo. Tek tada će i rezultati biti bolji. Zbog toga je bitno da sakupimo što više bodova do pauze, a onda ih osvajamo u seriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet