SerbianEnglish

Murinjo želi trećeg Srbina u ekipi?

 Murinjo želi trećeg Srbina u ekipi?

FOTO: AS Roma

Čeka se na konačan izbor.

Euforija je pratila prelazni rok Rome tokom leta, početak sezone je raspoloženje malo spustio, pre svega zbog debakla protiv Udinezea i poraza u Ligi Evrope na gostovanju Ludogorecu. Paulo Dibala će biti glavni adut ove ekipe, to je jasno, u situaciji kada se povredio Žoržinjo Vajnaldum više će odgovornosti morati da preuzmu Nemanja Matić i Medi Kamara. Jasno je i da se mnogo očekuje od Andree Belotija, na golu je debitovao Mile Svilar, desna strana odbrane na duže staze biće poverena Zekiju Čeliku.

Ono što nije rešeno bilo je pitanje štopera i to Tijago Pinto pokušava sa nekim igračem koji bi došao mimo prelaznog roka, nekim od slobodnih agenata. Đalorosima je ponovo ponuđen Dan-Aksel Zagadu ali postoje nagoveštaji sa Apeninskog poluostrva da je u ovom trenutku Žozeu Murinju više po volji drugo rešenje.

Posle Matića i Svilara dres Vučice bi ove sezone mogao da nosi još jedan srpski fudbaler. Nikolo Šira ponavlja da je pre izvesnog vremena klubu ponuđen Nikola Maksimović koji je prvog septembra postao slobodan agent nakon što se rastao sa Đenovom. Ovaj poznati novinar sugeriše da bi upravo 30-godišnji štoper mogao da bude taj ko bi Murinju odgovarao, videćemo i da li će to biti konačna odluka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet