SerbianEnglish

Napoli i Inter bez previše municije, pišu se po tri boda (VIDEO)

 Napoli i Inter bez previše municije, pišu se po tri boda (VIDEO)

FOTO: SSC Napoli

Dve minimalne pobede favorita.

Izgleda da je Napoli potrošio zalihe municije protiv Liverpula, potrošnja u Ligi šampiona uticala je na izdanje protiv Specije. Doduše, imali su Napolitanci ofanzivu i u prvom poluvremenu, tri korektna pokušaja iz kojih su se izrodile tri odbrane Dragovskog. Gosti su samo jednom zapretili s distance i naterali Mereta da napravi paradu i odbije loptu u korner.

Malo je falilo da nedovoljno dobrom povratnom loptom Rui zaprži čorbu domaćinu, Kivior je prebacio Mereta, Rahmani izbacio loptu sa gol linije. Ponovo Napoli uspostavlja kontrolu, strpljivo napada i to se isplatilo minut pre kraja regularnog dela igre. Gaetano je ubacio loptu sa desne strane, ona je na kraju došla do Raspadorija koji je pogodio za veliko slavlje na stadionu Dijego Maradona. Posle ovog gola isključen je Spaleti, ostalo je 1:0 a detalje sa ovog meča možete videti ovde.

Skoro identičan ishod imao je okršaj između Intera i Torina na Meaci. Nema šta, Bikovi su bili bolji rival u većem delu meča, Handanović je čuvao domaćina, u prvom poluvremenu kod pokušaja Vlašića i Sanabrije, u drugom kod udaraca Rodrigeza i ponovo Vlašića.

Kako je vreme odmicalo počeo je da preti i Inter, videli smo jednu dobru odbranu Milinkovića-Savića i mnogo sreće za srpskog golmana kada je jedan Lautarov pokušaj glavom završio tik uz stativu sa spoljašnje strane. Handanović ponovo čuva svoj gol u završnici, a onda minut pre kraja regularnog dela igre pao je gol vredan tri boda za Neroazure. Barela je loptom prebacio odbranu Torina, Brozović im je pobegao i poslao je u mrežu, sve opisano možete videti ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet