SerbianEnglish

,,Odahnuo sam kad je promenio stranu ali sa te pozicije nam je dao dva gola”

 ,,Odahnuo sam kad je promenio stranu ali sa te pozicije nam je dao dva gola”

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Dvostruki strelac protiv Partizana, Jan Kalabiška, ljut je i razočaran jer je njegova ekipa u situaciji kad je imala dva gola prednosti i igrača više uspela da pogura protivnika ka vođstvu lošim izdanjem.

Izuzetno sam ljut. Partizan je skoro 70 minuta igrao sa desetoricom, imali smo dva gola prednosti, u prvom delu dominirali centeršutevima, u prekidima, stvarali šanse i potpuno kontrolisali utakmicu. A onda, kad smo opet izašli iz svlačionice, dozvolili smo sebi da primimo tri gola za samo 15-ak minuta. To nikako ne mogu da razumem. Samo nas možemo da krivimo za ovakav ishod. Napravili smo bespotrebne greške, nesrećno primili prvi gol, koji je podigao goste u psihološkom smisli, a nas spustio. Trebalo je da budemo pažljiviji. I naredna dva šuta crno-belih su završila u mreži, što nama, kao iskusnom sastavu, ne bi smelo da se dešava. Makar smo na kraju izjednačili.

Junak preokreta bio je Fuseni Dijabate.

U prvom poluvremenu sam bio zadužen za njega. Dosta pažnje u pripremi meča smo obratili na fudbalera iz Malija, tako da sam uspeo da ga sačuvam. Kad je promenio stranu, otišao je na suprotni kraj terena i malo sam odahnuo, ali je nevolja u tome što nam je sa te pozicije dao dva gola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet