SerbianEnglish

Rastavac: Najvažniji je naš stav sa kojim putujemo na ovaj meč

 Rastavac: Najvažniji je naš stav sa kojim putujemo na ovaj meč

FOTO: FK Vojvodina

Vezala je Vojvodina dve pobede, igra dobar fudbal, međutim, sada sledi najteži ispit u dosadašnjem toku sezone i gostovanje Čukaričkom.

– Za ovu utakmicu najvažniji je naš stav sa kojim putujemo na ovaj meč, a mi idemo sa jasnim planom da nastavimo da pobeđujemo. Imamo ispred sebe kvalitetnog protivnika, znamo da su u formi kao i mi i neće nam biti lako. Sledićemo našu ambiciju i verujemo da smo u stanju da nastavimo pobednički niz. Čukarički ima čvrstinu, ima i sposobnost da napadne rivala na različite načine. Mi smo se kao i uvek spremili da sprečimo njihove dobre strane, a da one loše iskoristimo i da pokušamo da ih ugrozimo. Imamo sve preduslove da ovo bude još jedna dobra fudbalska predstava. Čukarički je ekipa koja je najveći broj golova primila iz tranzicije. S druge strane, dominacija Čukaričkog je da mnogo lopti može da donese u kazneni prostor zahvaljujući visini Badamosija. Iz bilo kakvih situacija, oni preko njega mogu da dođu do našeg šesnaesterca i mi treba da te lopte svedemo na minimum.

Tradicija u ovim susretima je na strani njegovog tima.

– Tradicija sa sobom nosi nešto što je značajno i može da ima uticaj i drago mi je što je ona pozitivna i na našoj strani. Ima nešto u tome da određeni protivnici nekom leže više ili manje i do sada mi je iskustvo pokazalo da tradicija donosi nešto sa sobom.

kadrovska situacija pred ovaj meč je zadovoljavajuća.

– Svi su spremni i orni za utakmicu. Raduje me što su igrači koji su bili povređeni sada ponovo spremni i drago mi je što konačno mogu da računam na sve.

Pobeda nad Voždovcem prava je uvertira za nastavak prvenstva.

– Znači nam i pobeda, a meni lično znače i oni periodi igre kada smo uspeli da ličimo na pravi tim koji je sposoban da veoma dobar Voždovac dovedemo u probleme. Svesni smo da nas čekaju teži i sve kvalitetniji rivali. Mi ipak mislimo na to koliko smo mi sposobni da ugrozimo te rivale, jer je to ono čemu težimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet