SerbianEnglish

Rikardo: Pravedan rezultat

 Rikardo: Pravedan rezultat

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizanov novi rekorder žali za ispuštenim vođstvom protiv Slovackog ali je zadovoljan i bodom posle dva gola minusa i igrača manje.

Imali smo dugo igrača manje, dali tri gola, odigrali sjajno u drugom poluvremenu i makar nešto uzeli sa ovog meča. Nije toliko loše. Videli smo da sa svima možemo da igramo bez obzira na okolnosti. Bili smo u zaostatku dva gola, sa igračem manje i opet smo se vratili. To nam daje moć. Treneri su nam u pauzi rekli da se ne predajemo, da možemo da postignemo jedan gol, onda dobijamo samopouzdanje, što se i desilo. Nažalost, primili smo kasnije treći gol, nazasluženo…

Nada se Rikardo da se takvi ulasci u utakmicu više neće ponavljati.

Slovacko je bolje počelo, stvarno je bilo bolje, i pre i posle isključenja, dok je nama pripalo drugo poluvreme, tako da je 3:3 pravedan rezultat. Otkako sam u Partizanu uvek smo dobro prolazili kad kvalitetno „otvorimo“ meč, a ako ne krenemo valjano onda ulazimo u problem. Hteli smo da ih čekamo iz kontre, ali se nije desilo, u startu smo primili dva gola i posle toga je bilol teško juriti zaostatak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet