SerbianEnglish

Đurđević: Možda smo primili nešto što nismo trebali ali ne mogu da zamerim igračima

 Đurđević: Možda smo primili nešto što nismo trebali ali ne mogu da zamerim igračima

FOTO: Kolubara

Kolubara je vezala dva poraza, posle debakla na svom stadionu u prošlom kolu, sada je poražena na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli.

Igrali smo treću utakmicu u brojčanom hendikepu, a protiv TSC-a je teško, jer dobro kontroliše igru i zna da iskoristi svaku nepravilnost na terenu. Prvo poluvreme smo bili vrlo korektni. U trenutku kad smo ostali sa igračem manje i dalje smo imali šanse, prečku, dve, tri situacije. Bili smo hrabri i sa desetoricom, nismo odustajali. U drugom delu smo pali, to sam znao, fizička potrošnja je bila velika. TSC je iskoristio potencijal, znali smo da će pogotovo desna strana biti pretnja, odakle je i postigao golove. Trudili smo se da zatvorimo to, jedino što zameram ekipi je lakoća sa kakvom smo primili dva gola, iz situacija gde smo imali loptu u nogama i dali njima. Možda smo primili nešto što nismo trebali ali ne mogu da zamerim igračima. Mislim da je utakmica mogla biti drugačija da je do kraja ostalo 11 na 11.

Smatra Đurđević da poraz od Partizana nema nikakve veze sa jučerašnjim.

Nikako. Meč se analizira prva dva dana i ide se dalje. Utiče kad vodite, pa izgubite u 90. minutu, ali šta da analiziramo kad je Partizan bio dominatan. Ima kvalitet i digao se se u trenutku kad mu je najviše bilo potrebno. Bili smo hrabri, šteta što smo ostali sa igračem manje. TSC ima ozbiljan kvalitet na svakoj poziciji, poslednja tri, četiri prelazna roka odradio je planski. Mi se sad pripremamo za meč sa Novim Pazarom, to nam je važna utakmica. Potrebni su na nam bodovi.

Lazarevčani su osveženje na superligaškoj sceni sa svojim ofanzivnim stilom fudbala.

Trudimo se da igramo odbranu u srednoj zoni i visoko. Imamo potencijala, ali smo bili bez Filipovića koji je možda naš najubojitiji igrač u napadu, daje golova i asistira, mada to ne menja stvar, tokom utakmice je negde bio logičan posle vođstva TSC-a i crvenog kartona. Kolubara ne može da se meri sa Vojvodinom i TSC-om, pre svega finansijski. Malo smo skromniji od drugih ali nismo lošiji, borimo se i igramo. Ja sam zadovoljan ekipom, imamo tu još par novih igrača i treba nam vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet