SerbianEnglish

Gaćinović: Učim moje igrače da trpe i nepravdu

 Gaćinović: Učim moje igrače da trpe i nepravdu

FOTO: FK Novi Pazar

Serija pobeda Novog Pazara prekinuta je porazom od Crvene zvezde, preokret aktuelnog šampiona bio je razlog za nezadovoljstvo kraj Jošanice.

Hvala kolegi na lepim rečima i čestitke na pobedi. Imali smo dosta problema u prvom poluvremenu po njihovim desnoj strani, probijali su nas Osman Bukari i Marko Gobeljić. Imali smo vođstvo, oni su izjednačili na 1:1, a ostalo ne bih komentarisao. Volim da budem dostajanstven kada je teško i kada je dobro. Voleo bih da je pobedio fudbal, da je pobedila bolja Crvena zvezda, ali ne mogu da budem toliko veliki da komentarišem sve što se desilo. Jednostavno, neću. Čestitam rivalu na pobedi i želim dalji uspeh u prvenstvu i Evropi. Velika su ekipa, bila nam je čast da ih ugostimo i odigramo utakmicu. Za jedan mali Novi Pazar, za mali klub koji raste iz dana u dan, za mali grad. Nismo baš očekivali takvo iskustvo, ali ja učim moje igrače da trpe i nepravdu. Oni to stoički podnose. Voleo bih da se više igrao fudbal. Ako želimo da napredujemo u Evropi, ne smeju da nam se dešavaju neke stvari, koje mi se nisi svidele. To mogu otovreno da kažem, ali ne želim da umanjim pobedu Crvene zvezde.

Iako nije hteo to da dodatno objasni, jasno je da cilja na drugi gol.

Ako bih nešto rekao, dobio bih drakonsku kaznu. Što se nas tiče, možda smo mogli i malo bolje da odigramo, ali dali smo koliko smo mogli. Više nismo mogli, bili smo blizu. Mislim da smo na dobrom putu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet