SerbianEnglish

Lazetić: Sad imamo vremena da se pregrupišemo i pripremimo se za najvažniju utakmicu u polusezoni

 Lazetić: Sad imamo vremena da se pregrupišemo i pripremimo se za najvažniju utakmicu u polusezoni

FOTO: Printscreen

TSC je u jednoj dinamičnoj i otvorenoj utakmici u Bačkoj Topoli savladala Kolubaru, i pored toga šef struke je imao šta da kaže svojim igračima.

Pobedili smo i to je dobro. Prvo poluvreme je bilo loše, možda najlošije dosad što se tiče intenziteta defanzive i protoka lopte. Možda smo u glavi bili zadovoljni bodom protiv Crvene zvezde i tu razumem igrače. Dobro smo igrali 20 minuta u drugom poluvremenu, gde smo pokazali da možemo, kad je glava čista, a onda je opet usledilo opuštanje, igrali smo čisto da prođe utakmica. Time nisam zadovoljan i to smo pokušali da popravimo. Protiv Javora i Novog Pazara smo bili bolji u igri, mnogo više radili. Kolubara nam je samo u prvom delu šutirala na gol sedam puta, a Novi Pazar toliko za ceo meč, Javor manje. Čestitam igračima, sigurno je bilo teško, velika je bila potrošnja na Marakani. Sad imamo vremena da se pregrupišemo i pripremimo se za najvažniju utakmicu u polusezoni, a to je gostovanje u Lučanima.

U ovom meču debitovali su Luka Ilić i Nikola Čolić.

Luka Ilić ima super stav, kao i Čolić, sa nam je tri dana, dobio je pola sata nagovestio je ono što od njega očekujemo. Biće dobro pojačanje, ali očekujem ga tek posle ove reprezentativne pauze. Čestitam mu na debiju kao i Čoliću, kod njega želja neća biti sporna već će samo biti bolje i bolje.

Poručio je Lazetić da je prelazni rok što se tiče njegovog kluba, završen.

Što se tiče prelaznog roka za nas je završen sa Lukom Ilićem, jedino ako ne stigne neka nepristojna ponuda, da klub razmisl. Imali smo tu i igrača koji su želeli da odu, Stanojlović je sam tražio da ide zbog veće minutaže, on je na pozajmici godinu dana u Novom Pazaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet