SerbianEnglish

Milojević: Prezadovoljan sam odnosom igrača

 Milojević: Prezadovoljan sam odnosom igrača

FOTO: FK Crvena zvezda

Uz mnogo muke fudbaleri Crvene zvezde došli su do pobede kraj Jošanice i time prekinuli i svoj niz utakmica bez pobeda na dva fronta.

Čestitam kolegi na dobro pripremljenoj utakmici, fer i korektnoj borbi. Krenulo je kako nismo želeli, posle kornera nismo bili agresivni u bloku i primili smo gol. Sve te duele u defanzivnom delu smo pogubili na prvoj ili drugoj lopti. To mi se nije svidelo. Iz situacije koju smo spremali, iz superiornosti na drugoj stativi dali smo gol i imali u prvom poluvremenu dobre prilike preko Gelora Kange i Osmana Bukarija. Mogli smo još tada da preokrenemo.

Drugo poluvreme, druga priča, opsada gola domaćina.

Na poluvremenu smo pričali da ne smemo da dozvolimo šanse pred našim golom. Imali su oni situaciju odmah iz kontre, kao i još nekoliko napada gde su mogli da nas kazne. Teško se igra protiv niskog bloka u zoni. Isplatilo nam se forsiranje centaršuteva i ubacivanje visokih igrača. Posle centaršuta smo postigli i gol za pobedu. Prezadovoljan sam odnosom igrača. Bitno je osete da je potrebno da pobeđujemo u serijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet