SerbianEnglish

Nastasić: Uvek postoji šansa da zaigram za Partizan

 Nastasić: Uvek postoji šansa da zaigram za Partizan

FOTO: Printscreen

Pred kraj letnjeg prelaznog roka, srpski defanzivac Matija Nastasić je odlučio da promeni klub, tako je napustio Fiorentinu i postao novi fudbaler Majorke. Nekadašnji fudbaler Mančester sitija je u izjavi za Sportske u organizaciji La lige otkrio da je o promeni sredine razgovarao i sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem.

“Video sam se sa selektorom u Firenci na početku sezone, razgovarali smo o klubu i nacionalnom timu. Stojković prati sve igrače koji su izneli kvalifikacije, za njega je najvažnije da igrači igraju u svojim klubovima, moramo doći 100 posto spremni na Svetsko prvenstvo. Razgovarali smo na tu temu, ali nismo o prelasku u Majorku, nadam se da je to dobra odluka i da ću biti spreman za Svetsko prvenstvo”

Nastasić je prošao fudbalsku školu Partizana, ali nije debitovao za seniore crno-belih.

“Oduvek pratim Partizan jer sam prošao omladinsku školu, nažalost nisam imao prilike da debitujem za prvi tim jer sam otišao u Italiju. U fudbalu nikad ne znaš šta može da se desi, uvek postoji šansa da se vratim i zaigram za Partizan, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome. Fokusiran sam na Majorku gde ću se potruditi da ostanem što duže”, rekao je Nastasić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet