SerbianEnglish

Čelsi traži sportskog direktora, tri imena na listi

 Čelsi traži sportskog direktora, tri imena na listi

FOTO: Chelsea

Nazire se favorit.

Menja se Čelsi od promene vlasnika. Želi Tod Boeli nova lica, novu energiju, ideje, ljude sposobne da realizuju njegove zamisli i iznesu dugoročni projekat. Promenjen će biti i veći deo sportskog sektora, onaj najbitniji svakako. Tomasa Tuhela zamenio je Grejem Poter na klupi a uskoro bi Plavci trebalo da dobiju novo sportskog direktora, u konkurenciji tri kandidata.

Najveća želja novog vlasnika ostaće ipak neispunjena. Tajms javlja da je Boeli već kontaktirao Luisa Kamposa, međutim, funkcioner koji je jedan od najcenjenijih u Evropi teško da će napustiti Pariz Sen Žermen posle samo par meseci na funkciji. Još jedno od tri rešenja je u Francuskoj, u pitanju je Pol Mičel, trenutno na čelu sportskog sektora Monaka. On želi posao i dostupan je ali je u ovom trenutku sekundarna i sigurna opcija.

Najbliži ovoj poziciji trenutno je Kristof Frojnd. 45-godišnji sportski direktor Salcburga izuzetno je cenjen, želi Boeli da prekopira sistem koji je razradio u aktuelnom klubu na mnogo veći nivo, prema rečima Bena Jakobsa i Fabricija Romana razgovori idu u dobrom pravcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet