SerbianEnglish

Dragić: Mislim da imamo najbolji tim, imamo najbolju hemiju

 Dragić: Mislim da imamo najbolji tim, imamo najbolju hemiju

FOTO: FIBA

Povratnik u slovenačku reprezentaciju pred četvrtfinale sa Poljskom istakao je da odluka o povratku pod nacionalnu zastavu ima dobre i loše strane.

Kada pobeđujemo onda je to najbolja moguća odluka koju sam doneo. Onda kada se vratim u sobu posle utakmice i celo telo počne da me boli, pomislim, šta mi je sve ovo trebalo, da ponovo prolazim kroz bolove. Vredno je, definitivno je vredno svakog bola. Uživamo na terenu i van njega. Mislim da imamo najbolji tim, imamo najbolju hemiju i svi uživamo u zajedničkim uspesima.

Uporedio je ovaj tim sa onim od pre pet godina.

Malo toga je istog. Pre svega tada smo imali Entonija Rendolfa i Gašpara Vidmara, imali smo dužu klupu kada je reket u pitanju, ali mislim da ukoliko ostanemo zajedno kao tim, možemo svakoga da pobedimo.

Iskusni košarkaš oduševljen je prilikom da igra sa Lukom Dončićem.

Iskreno mislim da je on najbolji igrač na planeti. Ima samo 23 godine, a igra kao veteran. Svakome može da ubaci 40 poena. Zna kako da kontroliše ritam, ima potrebno telo, zna da šutira, zna da doda loptu, sjajno skače. Ne znam šta više da kažem, on ume sve… on je kao astronaut. Žao mi je što ja nisam mlađi, možda bih mogao da igram sa njim duže vreme. Samo smo jednom igrali zajedno na prvenstvu pre ovoga, ja imam 36 godina, on je u naponu snage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet