SerbianEnglish

Lutovac: Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku

 Lutovac: Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Nakon serije loših rezultata na početku sezone, fudbaleri Partizana su sada vratili samopouzdanje i beleže rezultate kakvi se očekuju od njih, poslednja pobeda bila je protiv Mladosti iz Lučana od 6:0 a strelac poslednjeg gola na meču bio je Aleksandar Lutovac koji je bio zadovojan igrom i efiaksnošću svog tima.

“Izuzetno mi je drago što smo izašli iz krize koju smo imali na početku sezone, što se potvrđujemo iz utakmice u utakmicu i što smo počeli da dajemo dosta golova. Sve to malo podseća na prethodnu sezonu, vratilo se samopouzdanje. Drago mi je što sam se vratio, što sam zdrav i što mogu da pomognem stručnom štabu i ekipi, a golovi i asistencije su samo plus na sve što radim i što radimo kao ekipa”

Lutovac je istakao da je dobro što mlađi igrači postižu golove.

“Mi smo Partizan, a Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku i raduje sve nas to što šef i stručni štab mogu da računaju na sve nas i što i oni koji su mlađi postižu golove. To je jedan veliki plus za sve nas, za Partizan. Mi smo svi deca Partizana, tako da nas to raduje”

Na kraju je prokomentarisao duel sa Nicom koji je na programu u četvrtak.

“To smo hteli na početku sezone – da igramo četvrtak – nedelja i nemamo prava da kažemo da smo umorni. Jedva čekamo tu utakmicu. Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo i nadam se dobro rezultatu. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, jer nam stvarno mnogo znači kad su tu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet