SerbianEnglish

Maljković: Svima nam je strašno žao, ali ne može da se ne kaže da život ide dalje

 Maljković: Svima nam je strašno žao, ali ne može da se ne kaže da život ide dalje

FOTO: KSS

Trudi se selektorka ženske košarkaške selekcije da ne govori previše o krahu muških kolega, ipak, jasno je da ni ona nije imuna na ono što se desilo.

– Znam koliko je potrebno da baš znaš situaciju da bi dao sebi za pravo da nešto pričaš. Mislim da nemam pravo da komentarišem nikoga, dok drugi imaju pravo da komentarišu moj rad, to je već na njima. Svima nam je strašno žao i meni i košarkašicama, ali ne može da se ne kaže da život ide dalje.

U razgovoru za Sport Klub, Maljkovićeva poručuje da treba gledati ka budućnosti.

– Osvrnuću se na jednu stvar, koliko god da je teško. Fenerbahče, za koji sam potpisala prošle sezone, poražen je na svom terenu u finalu Evrolige od Šoprona. U Fenerbahčeu, inače, sve funkcioniše besprekorno. Sve je fenomenalno u toj sredini, u gradu i samom klubu, ali ima jedan minus, to sam naravno, prvo rekla njima. I dalje tamo vlada užasna potištenost posle tog finala, kao da je ceo svet stao. Ja sam im rekla ako hoćete išta da uradite, a hoćete, ovo mora da prestane. Jednostavno, život nije stao kad ste vi izgubili finalni meč prošle sezone u aprilu. Nemojte to da prenosite na druge ljude, na nove akcije, novi tim. Prema tome, život ide dalje. Desilo se. Italija je odigrala fenomenalnu utakmicu i pobedila favorita. Dešava se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet