SerbianEnglish

Totenhem cilja tandem ofanzivaca

 Totenhem cilja tandem ofanzivaca

FOTO: Tottenham Hotspur

Videćemo da li su u opticaju za dolazak obojica.

U minulom prelaznom roku Totenhem je bio klub koji je najranije završio poslove koje je zamislio. Šest igrača doveo je Fabio Paratići ovog leta, na pozicijama koje su od ranije označene kao prioritetne. Rišarlison već postaje ofanzivna snaga, Ivan Perišić ima svoju ulogu, Iv Bisuma i Klemen Lengle se polako uvode u ritam i očekuje se u dogledno vreme da zauzmu svoje mesto u startnoj postavi. Đed Spens je neko u koga se struka uzda na duže staze, Frederik Forster je alternativa na golu. Svi ovi dolasci, ili bar većina, rešeni su relativno rano tokom leta, u nastavku je kaparisan Destini Judogi za naredno, otkupljen Kristijan Romero, radilo se na odlascima.

Nekoliko poslednjih sedmica Pevci su tragali i za još jednim ofanzivcem, Antonio Konte je tražio opciju više. Velika želja bio je Ruslan Malinovski. Ukrajinac je želeo da promeni sredinu i okuša se u nekoj drugoj ligi, po mogućstvu u Premijer ligi. Notingem je kratko pregovarao, Olimpik iz Marseja dugo slovio za favorita dok u priču nije ušao Totenhem. Malinovski je pristao na selidbu u severni London, Atalanta odbila da ga proda iako sada rizikuje da ga izgubi bez obeštećenja pošto nas Fabricio Romano informiše da Totenhem čeka novu priliku u januaru ili junu.

Drugi igrač koga razmatraju Konte i Paratići je Želson Martins, javlja Skaj Sports. Portugalac je bio voljan da pređe među Pevce u poslednjim danima prelaznog roka, međutim, Monako je tada odbio da ga proda, videćemo da li će to hteti u januaru, i naravno, da li će se ponovo javiti Totenhem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet