SerbianEnglish

Ćavi: Zabrljali smo, ovaj poraz je korak unazad

 Ćavi: Zabrljali smo, ovaj poraz je korak unazad

FOTO: Printscreen

Barselona je doživela prvi poraz u sezoni iako je stvorila više šansi od Bajerna, za razliku od njih, domaćin je pokazao hladnokrvnost u ključnim momentima.

Razlika između Bajerna i nas je u tome što oni nemaju milosti pred protivničkim golom. Mi smo propustili prevelik broj šansi, a u Ligi šampiona se to surovo kažnjava. Zabrljali smo, ovaj poraz je korak unazad, ali nije realan prikaz dešavanja na terenu. Imali smo šest ili sedam šansi da povedemo, dominirali smo u prvom delu meča, Uradili smo dovoljno toga ne samo da izbegnemo poraz, već da pobedimo. Trebalo je da bude tako…

Ne može Ćavi da sakrije razočarenje ishodom.

Ljut sam jer je trebalo da pobedimo u ovoj utakmici. Došli smo po pobedu, ali promašili smo previše šansi. Levandovski nekoliko, Pedri dve, Rafinja sa distance… Razočaranje i nepravda.

Nije zadovoljan ni reakcijama u odbrani.

Naše markiranje kod kornera je bilo jako loše, a kod drugog gola trebalo je da faulom prekinemo kontru. Oni su uspeli da zatvore utakmicu, mi nismo i to nas je koštalo. Biti konkurentan na ovom nivou znači da moraš da si siguran na prekide, da ne dozvoljavaš rivalu tranziciju, kao i da koristiš šanse koje ti se ukažu… Moraćemo da budemo efikasniji u oba smera, i u odbrani i u napadu. Ovo je bila bolna lekcija, ali na greškama se uči. A učenje je nekada i teško.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet