SerbianEnglish

Milojević: Našu želju za dobrim rezultatom, moraće da prati naš performans

 Milojević: Našu želju za dobrim rezultatom, moraće da prati naš performans

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda traži prvu pobedu u Ligi Evrope, pred srpskim šampionom je težak zadatak jer ide na noge turskom prvaku, Trabzonsporu.

Imamo puno informacija o Trabzonu. Turska liga se prati u Srbiji, oni su sastavljeni od jakih pojedinaca. Imaju ozbiljan kvalitet u Bakasetasu, Trezegeu, i Maksiju Lopezu, ali ne smemo da se fokusiramo na pojedince. Nego da uradimo sve kako bismo zaustavili njihove kvalitete.

Poraz od Monaka uz dva remija u MozzartBet Super ligi malo je uzdrmao ekipu, pobeda u Novom Pazaru osokolila.

Očekujem da budemo bolji nego protiv Monaka kako bismo podigli nivo rezulata. Poštujemo Trabzon, ali verujemo u ono što radimo i u ovu grupu igrača. Došli smo ovde posle dobre igre i dobrog rezultata na teškom gostovanju. Ako budemo bolji za nijansu u poslednjoj trećini terena nego protiv Monaka, očekujem da ostvarimo dobar rezultat.

Uporedio je mladi stručnjak prethodnog i sutrašnjeg protivnika.

Oni imaju opredeljenje da igraju na posed. Manje su direktni nego Monako. Jako je bitno da im to oduzmemo, i što više puta dolazimo iza leđa njihovoj poslednjoj liniji. Biće identično zahtevna utakmica kao ona prošlog četvrtka. To su profilno dva različita tima. Trabzon može da vas kazni u svakom momentu, jer ima ozbiljan individualni kvalitet.

Tradicija je ovde na strani Zvezde, Trabzon do sada ne zna za pobedu u Evropi.

To vam je za rubriku „da li ste znali“. Eto, mi smo znali, ali to ne mora ništa da znači. Našu želju za dobrim rezultatom, moraće da prati naš performans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet