SerbianEnglish

Velika želja Partizana pred potpisom za Crvenu zvezdu!

 Velika želja Partizana pred potpisom za Crvenu zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je ovog leta angažovala osmoricu novih igrača, ali se neće zaustaviti ni u samoj završnici prelaznog roka.

Pred potpisom za aktuelnog šampona Srbije nalazi se velika želja Partizana iz zimskog prelaznog roka i nekadašnji član crveno-belih – Srđan Mijailović.

Sportski direktor “brđana” Vladimir Matijašević je tada javno priznao da je iz Humske dobio poziv za Mijailovića, ali do realizacije posla nije došlo.

Očekuje se da do kraja sutrašnjeg dana prvotimac Čukaričkog ponovo zaduži crveno-belu opremu, navodi Mozzart sport. Mijailović je 2020. godine stigao u Čukarički nakon inostranih epizoda u turskom Kodžaeliju i ruskim Krila Sovjetovim. Prošao je sve mlađe reprezentacije Srbije, a za “A” selekciju je upisao pet nastupa.

Tako će se Mijailović vratiti u klub u kome je ponikao i iz kog se 2013. otisnuo u Kajzeri. Ukoliko ne bude neočekivanih preokreta, Zvezda će nakon Usmana BukarijaKingsa KangveAleksandra PešićaJegora PrucevaStefana MitrovićaIraklija AzarovijaNemanje Milunovića i Kalife Kulibaija dovesti i poslednje pojačanje za ovaj prelazni rok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet