SerbianEnglish

Junajted spremio budžet za zimu, Ten Hag prati napadača

 Junajted spremio budžet za zimu, Ten Hag prati napadača

FOTO: Printscreen

Prave se planovi za zimski prelazni rok.

Turbulentno leto na Old Trafordu. Nije Mančester Junajted bio ubedljiv ni u prelaznom roku ni na terenu u ranoj fazi sezone. Dolasci Tajrela Malasije, Kristijana Eriksena i Lisandra Martineza jesu obećavali ali to nije bilo dovoljno da se startuje kako treba. Nekako, u isto vreme kad je Erik ten Hag stabilizovao ekipu i uveo je u seriju pobeda na domaćem frontu, došlo je i ono pravo što se tiče transfera. Martin Dubravka je doveden kao opcija više, međutim, Kazemiro i Entoni su navijače ponovo bacili u euforiju.

Sve su to potpisi koji su uvod u dugoročni projekat koji želi holandski trener. Biće još posla u narednim prelaznim rokovima a već se prave planovi za zimski. Mediji spekulišu da će Ten Hag dobiti 70 miliona funti za zimski prelazni rok, ako je tačna ta cifra, sugeriše da neće biti mnogo dolazaka, moguće je da će Crveni đavoli tražiti novajlije na maksimalno dve pozicije.

Jedna je desni bek, pod uslovom da bude odlaska na toj poziciji, druga je napadač. Želeo je Ten Hag tokom leta još jednog igrača, drugačijeg profila, bez obzira na situaciju sa Kristijanom Ronaldom koji bi možda mogao i u januaru da promeni sredinu, čak i na formu Markusa Rašforda, za ozbiljnije poduhvate potreban je širi kadar, igrači koji mogu da donesu drugačije opcije. U tu priču uklpa se Ivan Toni koji je bio na spisku interesantnih i tokom leta. 26-godišnji napadač je sjajno počeo sezonu, sa pet golova i tri asistencije na sedam utakmica, posebno ga pamte igrači i navijači Junajteda po partiji protiv njih i najboljnijem porazu u skorije vreme. Ostrvski mediji tvrde da bi napadač Brentforda čija je tržišna vrednost trenutno procenjena na 40 miliona evra mogao ponovo da bude aktuelan u januaru, pratiće se njegovi nastupi i odlučiti o eventualnoj ponudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet